30 april 2024

Facebook Instagram
24 maart 2020

Voorjaarsfeest Markvelde afgelast

Corona-virus

Omdat tot 1 juni alle samenkomsten in Nederland verboden zijn, hebben we ook het besluit moeten nemen om het voorjaarsfeest in Markvelde (dat gepland stond voor 15,16 en 17 mei) niet door te laten gaan. Dat spijt ons erg, omdat het jaarlijks weer een hoogtepunt met betrekking tot saamhorigheid, noaberschap en gezelligheid in onze buurtschap is. Maar gezien de huidige omstandigheden is het een besluit dat onze volledige instemming en begrip heeft. Zeker vanuit de hierboven genoemde aspecten. Zoals dat van heel Nederland gevraagd wordt, willen wij in Markvelde nu in deze weken het algemeen belang absoluut voor laten gaan. Er komt dit jaar geen nieuwe datum voor ons voorjaarsfeest, temeer daar op 9 en 10 oktober de jongens van Dansclub Hand-In-Tuk hun Fest organiseren in Markvelde. Het voorjaarsfeest 2021 zal gehouden worden in het weekend 7-8 en 9 mei.

Overigens is dus ook ’t Lammershoes tot 1 juni gesloten en zijn er geen activiteiten of samenkomsten.

Volgende week zaterdag 4 april staan de containers voor het inzamelen van oud papier wel op het sportveld. De ervaring leert dat er eigenlijk nooit meer dan twee auto’s tegelijkertijd aanwezig zijn. Daarom menen we dat we deze service door kunnen laten gaan.

– We vragen wel aan iedereen die oud-papier komt brengen om zelf de afstand van minimaal 1,5 meter tot anderen in acht te nemen

– Er zal om deze reden zaterdag dan ook geen begeleider vanuit Markvelds Belang aanwezig zijn om u te helpen

– We vragen u dan ook om het papier dat  eventueel naast de container valt zelf op te ruimen.

Agenda

Realisatie Bart Merkus Webontwikkeling & Design - 2024