30 maart 2024

Facebook Instagram
24 januari 2021

Nieuwe voorzitter

Met ingang van 1 januari is Luuk Pierik de nieuwe voorzitter van Stichting Markvelds belang. Met hem komt er de komende jaren een frisse blik in het voorzitterschap. Als geboren en getogen Markveldenaar weet Luuk wat er in onze buurtschap speelt en wat wij belangrijk vinden in onze manier van leven, beleven en samen gezelligheid maken. Luuk maakt nu alweer bijna een jaar deel uit van het bestuur en heeft zo al mooi rond kunnen kijken in wat er zoal komt kijken bij het bestuurslidmaatschap en de taken van voorzitter in het bijzonder.

Toen de vraag kwam wie er het stokje van Remond Molenkamp ging overnemen, moest Luuk daar logischerwijze wel even over na denken. Het is niet een stap die je zomaar zet. Maar na enkele weken nadenken heeft hij weloverwogen “JA” gezegd tegen deze uitdaging. Het bestuur is blij met zijn keuze en het feit dat er uit eigen gelederen iemand naar voren komt die de kar verder gaat trekken.

Na acht jaar komt  er dan een einde komt er dan een einde aan het bestuurslidmaatschap en voorzitterschap van Remond Molenkamp. Zijn termijn zit er conform de statuten op. “En het is prima zo”, zegt Remond. Ik vind het een zeer wijs besluit van de bestuursleden destijds om een maximale periode van acht jaar een aan een bestuursfunctie binnen Stichting Markvelds Belang te verbinden. Zo blijft het bestuur zich continu voorzien van vers bloed, wat goed is voor het enthousiasme en het bij de tijd blijven.  Ik wens Luuk de komende jaren minstens zoveel plezier in het werk als voorzitter, als ik dat heb gehad.

Wij willen Remond hartelijk bedanken voor zijn inzet!

Agenda

Realisatie Bart Merkus Webontwikkeling & Design - 2024