29 juni 2024

Facebook Instagram

Jubileumvoorstelling Toneelgroep Markvelde

Dit jaar wordt door Toneelgroep Markvelde voor de tiende keer een stuk op de planken gebracht. Met slechts één noodgedwongen onderbreking in het Coronajaar heeft deze actieve toneelgroep sinds 2013 jaarlijks het publiek in Markvelde verblijd met een mooie voorstelling. Volgende maand wordt het blijspel “Crisis op de camping” gespeeld.

De crisis heeft ook zo zijn sporen nagelaten op de camping. Jeroen komt weer eens bij zijn ouders op bezoek, niet voor de gezelligheid maar om zijn hand op de houden. Zijn ouders, die hun vrije tijd graag op de nette camping doorbrengen, zijn daar niet zo van gediend. Het zit hun toch al niet zo mee, want ze hebben net nieuwe buren naast zich gekregen. En dat is me een stel! Jannes Haverkamp komt met zijn vrouw en schoonmoeder en houdt er zo een heel eigen levensstijl op na. Dat is nogal schrikken. Toch smeden Jeroens ouders met Jannes een verbond. En Jeroen gaat dat merken. Zoals iedereen op de camping trouwens. Hoe dat zich verder ontwikkelt kunt u zelf komen zien in ’t Lammerhoes. Een waarschuwing vooraf: Neem alvast een extra zakdoek mee, voor het opvangen van uw tranen. Die van het lachen!

De uitvoeringen staan gepland voor vrijdag 24 en zaterdag 25 februari, aanvang 20.00 uur. Op zondag 26 februari begint de voorstelling om 14.00 uur. Een week later wordt er dan nog eens gespeeld op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart, beide keren aanvang 20.00 uur.

Kaarten, die 8 euro kosten, zijn te reserveren bij Gerda Holterman via 0547-352592 of holterman.gerda@gmail.com

 

Datum

24 februari 2023 - 4 maart 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 20:00

Reacties zijn gesloten.

Realisatie Bart Merkus Webontwikkeling & Design - 2024